Τρόποι Πληρωμής

Με Αντικαταβολή

Τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Το κόστος της αντικαταβολής είναι +2,50€ για όλες τις παραγγελίες. Σε περίπτωση που κάποια απο τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα πιθανόν να χρειαστεί προκαταβολή για την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αγορές άνω των 100€

Με Πιστωτική και Χρεωστική Κάρτα

Ολοκληρώστε τις αγορές σας μεσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA, MasterCard, Maestro, Google Pay. Ολοκληρώστε με ασφάλεια τις αγορές σας μέσω του πιστοποιημένου συστήματος της Viva Wallet. Κατά τη διαδικασία πληρωμής μεταφέρεστε στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της VIva Wallet.

Με Τραπεζική Κατάθεση

Η κατάθεση/έμβασμα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σου για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Λάβετε υπόψιν ότι η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.

Συνεργαζόμενες τράπεζες

AlphaBank

Αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ

GR3501401440144002310035904

ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΓΚΟΥΤΑ ΠΑΝ. ΠΑΓΩΝΑ

Σημαντική Ενημέρωση

Οι παραγγελίες άνω των 100 ευρώ θα εκτελούνται με Κατάθεση σε Τράπεζα ή Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας απο 500€ και άνω προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Καλάθι αγορών
Live Chat