Πολιτική Επιστροφών

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική της εταιρίας μας όσον αφορά τις αντικαταστάσεις – επιστροφές προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση – επιστροφή του προϊόντος που έχει παραλάβει, θα πρέπει εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς να:

  • Αποσταλεί με email στο info@bestvape.gr. αίτηση αλλαγής με τον αριθμό παραγγελίας ή να ενημερώσει τηλεφωνικώς την εταιρία στο +302103001218

Οι επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη.

– Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν στην αρχική του συσκευασία και εφόσον η συσκευασία είναι πλήρης, δεν έχει δεχτεί οποιασδήποτε φύσης αλλοιώσεις και φθορές.

– Για να γίνεται δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, όπως παρελήφθησαν αρχικώς από τον πελάτη. Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης δεν γίνονται δεκτά.

– Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές υγρών και προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί από το στόμα για λόγους υγιεινής, όπως ατμοποιητές ή drip tips.

– Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος, τότε η Εταιρεία δεν υποχρεούται ούτε σε αντικατάσταση ούτε σε πίστωση του τιμήματος, τα έξοδα δε μεταφοράς τόσο για την αποστολή του προϊόντος στην Εταιρεία όσο και την επιστροφή του θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

– Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί ως πακέτο προσφοράς με επιπλέον δώρο ή οιαδήποτε άλλη προσφορά θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

– Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς του (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο).

-Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία, όπου αναγράφεται ο μοναδικός σειριακός αριθμός της συσκευής για λόγους ταυτοποίησης.

– Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, το bestvape.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων:

Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται ή αντικαθίστανται καλύπτονται εξολοκλήρου από τον πελάτη.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντος με αντικαταβολή προς το bestvape.gr

Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:

  • Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.
  • Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αντικατάσταση – επιστροφή.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας.

Για λόγους υγιεινής και σεβασμού προς τον καταναλωτή, δε γίνονται επιστροφές σε προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:

  • Υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, βάσεις (ανοιγμένα και σφραγισμένα)
  • Επιστόμια (drip tips) ατμοποιητών
  • Ατμοποιητές που έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

1) Επιστροφή Παραγγελίας με BOX NOW

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή της παραγγελίας σας μέσω της BoxNow.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε,

ΒΗΜΑ 1 : Επικοινωνήστε μαζί μας (email, live chat, φόρμα επικοινωνίας)

ΒΗΜΑ 2: Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε σto περιβάλλον της BOX NOW.

ΒΗΜΑ 3: Επιλέξτε μέγεθος δέματος και συμπληρώστε τα στοιχεία σας

ΒΗΜΑ 4: Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κουτί της ΒoxΝow σας εξυπηρετεί, πληκτρολογήστε το προσωπικό pin που σας έχει δοθεί και αφήστε το δέμα στο ντουλάπι που θα ανοίξει.


2)Επιστροφή Παραγγελίας με ACS COURIER ή COURIER CENTER

ΒΗΜΑ 1 : Επικοινωνήστε μαζί μας (email, live chat, φόρμα επικοινωνίας)

BHMA 2: Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα που σας εξυπηρετεί, της εταιρίας courier που θα επιλέξετε και δώστε τους το δέμα μαζι με των αριθμό αποστολής που θα σας δώσουμε.

*Επιστοφές γίνονται με βάση τους όρους και της προϋποθέσεις που αποδεχτήκατε κατα την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

*Τροποποιήθηκε 01/04/2023

Καλάθι αγορών
Live Chat