Όροι & προϋποθεσεις

1. ΟΡΟΙ

 Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.bestvape.gr που ανήκει στην ατομική επιχείρηση ΓΚΟΥΤΑ ΠΑΝ. ΠΑΓΩΝΑ τα στοιχεία της οποίας αναφέρονται στο τέλος αυτού του άρθρου και εφεξής για λόγους συντομίας θα αναφέρεται bestvape.gr

 Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 To bestvape.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To www.bestvape.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα τoυ, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα  , υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το www.bestvape.gr εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων . Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 Η ιστοσελίδα www.bestvape.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ατομικής επιχείρισης ΓΚΟΥΤΑ ΠΑΝ. ΠΑΓΩΝΑ . Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που αναρτάται , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.bestvape.gr προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

5. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σε περίπτωση, κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών και Πειραιώς .

6. ΑΝΗΛΙΚΟΙ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος bestvape.gr απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών.  Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία αμέσως χωρίς προειδοποίηση, αν πιστεύουμε ότι η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από κάποιον που δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ή είναι κάτω από την ηλικία των 18 ετών.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν προτείνεται σε άτομα κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών, σε γυναίκες εγκύους ή γυναίκες που θηλάζουν ή άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Επίσης δεν προτείνεται σε άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας χωρίς αρχικά να έχουν συμβουλευτεί το γιατρό τους.

Η Επιχείρηση δεν ενθαρρύνει την χρήση νικοτίνης. Αν κάποιος δεν είναι ήδη καπνιστής και εθισμένος στην νικοτίνη δεν πρέπει να αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η υπηρεσία VIVA Wallet έχει αναλάβει την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της VIVA Wallet. Η VIVA Wallet ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί τη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer ) 128bit τουλάχιστον. Το SSL είναι παγκόσμιο Standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128bit. Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και μετά θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://. Ο υπολογιστής σας μέσω κρυπτογράφησης SSL στέλνει το αίτημα του στον server της VIVA Wallet. Ο server στέλνει πίσω στον υπολογιστή σας, το πιστοποιητικό ασφαλείας, την επιβεβαίωση της επίσκεψης σας στην σωστή σελίδα και το δημόσιο κλειδί σας. Στην συνέχεια, ο υπολογιστής σας χρησιμοποιεί το δημόσιο κλειδί ώστε να κρυπτογραφήσει απόρρητες πληροφορίες (π.χ. αριθμό κάρτας) και τις αποστέλλει στον server που χρησιμοποιεί το ιδιωτικό του κλειδί για να τις αποκρυπτογραφήσει.

8. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ & ΧΡΕΩΣΗ

Οι τιμές του καταστήματος περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. η τελική τιμή που διαμορφώνεται στο καλάθι σας συμπεριλαμβάνει τον τελικό φόρο άρα και την τελική τιμή του συνόλου των προϊόντων που αγοράζετε. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος, την περιοχή και το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε. Για αλλαγές στους τρόπους αποστολής θα πρέπει να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας ώστε να γίνονται αλλαγές κατόπιν συνεννόησης. Αλλαγές τιμών μπορούν να συμβούν δίχως προειδοποίηση.

9. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα μας είναι ύψιστης ποιότητας. Οι εικόνες που εμπεριέχονται στον ιστότοπο απεικονίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο την πραγματικότητα. Χρωματικές παρεκκλίσεις μπορεί να υπάρχουν ανάλογα τα οπτικοακουστικά μέσα που χρησιμοποιείτε.

10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την πολιτική της εταιρίας μας όσον αφορά τις αντικαταστάσεις – επιστροφές προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση – επιστροφή του προϊόντος που έχει παραλάβει, θα πρέπει εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς να:

  • Αποσταλεί με email στο info@bestvape.gr. αίτηση αλλαγής με τον αριθμό παραγγελίας και να ενημερώσει τηλεφωνικώς την εταιρία στο +302103001218

Οι επιστροφές των προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη.

– Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν στην αρχική του συσκευασία και εφόσον η συσκευασία είναι πλήρης, δεν έχει δεχτεί οποιασδήποτε φύσης αλλοιώσεις και φθορές.

– Για να γίνεται δεκτή η επιστροφή, τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, όπως παρελήφθησαν αρχικώς από τον πελάτη. Προϊόντα με εμφανή σημάδια χρήσης δεν γίνονται δεκτά.

– Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές υγρών και προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί από το στόμα για λόγους υγιεινής, όπως ατμοποιητές ή drip tips.

– Η αποστολή των προϊόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προϊόντα που επιστρέφονται. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος, τότε η Εταιρεία δεν υποχρεούται ούτε σε αντικατάσταση ούτε σε πίστωση του τιμήματος, τα έξοδα δε μεταφοράς τόσο για την αποστολή του προϊόντος στην Εταιρεία όσο και την επιστροφή του θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

– Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί ως πακέτο προσφοράς με επιπλέον δώρο ή οιαδήποτε άλλη προσφορά θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

– Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς του (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο).

-Η επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία, όπου αναγράφεται ο μοναδικός σειριακός αριθμός της συσκευής για λόγους ταυτοποίησης.

– Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών, το bestvape.gr έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

-Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων:

Τα έξοδα παράδοσης των προϊόντων που επιστρέφονται ή αντικαθίστανται καλύπτονται εξολοκλήρου από τον πελάτη.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντος με αντικαταβολή προς το bestvape.gr

Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:

  • Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς σας.
  • Να συσκευάζετε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν ευθύνεται για απώλεια, καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλλει ο πελάτης για αντικατάσταση – επιστροφή.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα της εταιρίας μας.

Για λόγους υγιεινής και σεβασμού προς τον καταναλωτή, δε γίνονται επιστροφές σε προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:

  • Υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, βάσεις (ανοιγμένα ή σφραγισμένα)
  • Επιστόμια (drip tips) ατμοποιητών
  • Ατμοποιητές που έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

11. Εγγύηση Προϊόντων
Για την αποστολή και επιβεβαίωση κάθε παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα  bestvape.gr, υποχρεούστε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε το περιεχόμενο που αφορά στις παρεχόμενες ή μη εγγυήσεις,
Προχωρώντας στη διαδικασία της παραγγελίας ή αγοράς από το bestvape.gr, επιβεβαιώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχτεί όλους τους όρους, διαδικασίες και επεξηγήσεις που αναφέρονται στο παρόν κείμενο.

11.1 Ευθύνη Πωλητή για πραγματικά ελαττώματα ή έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων
Σε περίπτωση ευθύνης του bestvape.gr για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος (“νόμιμη εγγύηση”), ο αγοραστής δικαιούται κατ’ επιλογήν του :

α) να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μία τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες,

β) να ζητήσει μείωση του τιμήματος  

γ) να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί εγγράφως. Εάν ο αγοραστής επιλέξει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος το bestvape.gr οφείλει να προβεί σε διόρθωση ή αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο.
Τα παραπάνω εκ του νόμου (ΑΚ 540) δικαιώματα του αγοραστή παραγράφονται μετά την πάροδο δύο ετών.
Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο +302103001218 ή στο email info@bestvape.gr.

11.2 Ευθύνη και Εγγύηση Προμηθευτή
Τα καινούρια προϊόντα με μακρά διάρκεια ζωής (“διαρκή καταναλωτικά αγαθά”) συνοδεύονται υποχρεωτικά από την έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που εμφανίζεται ως κατασκευαστής (“Προμηθευτής”).
Ο Προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρησή του. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει, με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα, τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκεια της και την έκταση της εδαφικής ισχύος της. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο τα προϊόντα αυτά αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι ο συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους.
To bestvape.gr δεν παρέχει εγγύηση, ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Χρήσιμα Εταιρικά Στοιχεία

‘’SANDVTRADE”

ΓΚΟΥΤΑ ΠΑΝ. ΠΑΓΩΝΑ
ΧΟΝΔΡΙΚΟ &ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛ.ΣΥΣΚΕΥΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ

Μητροπολίτου Ευθυβούλη & Πατριάρχου Φωτίου 1 , Νέα Σμύρνη, 17124, Ελλάδα
ΑΦΜ: 156600347 – ΔΟΥ: Καλλιθέας
ΓΕΜΗ: 167338807000

01/01/2023

Καλάθι αγορών
Live Chat